Зеленський вніс зміни до складу РНБО

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський своїм указом вніс зміни до складу РНБО. До нього увійшли представники нового Кабміну Шмигаля і сам прем'єр-міністр.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про зміну складу Ради національної безпеки і оборони.

Про це повідомляється на офіційному сайті президента. Відповідний указ №80 оприлюднено в п'ятницю, 13 березня.

У ньому сказано, що до складу РНБО Зеленський ввів тимчасово виконуючу обов'язки директора Державного бюро розслідувань Ірину Венедіктову, міністра оборони Андрія Тарана, міністра фінансів Ігоря Уманського.

Секретар РНБО прокоментував напад на СивохоУ РНБО розкритикували застосування сили щодо радника відомства Сергія Сивохо. Про це повідомив у Facebook секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Також до складу оновленого РНБО увійшов міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, віцепрем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Вадим Пристайко.

Водночас своїм указом Зеленський вивів зі складу РНБО Олексія Гончарука, Андрія Загороднюка, Оксану Маркарову та Руслана Рябошапку.

Нагадаємо, сьогодні, 13 березня, Зеленський скликав Раду національної безпеки і оборони, щоб обговорити подальші заходи боротьби з розповсюдженням коронавірусу в Україні.

Онлайн-трансляцію брифінгу за підсумками засідання РНБО веде «Слово і Діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: