В Україні розроблять церемонію вшанування військових – Зеленський

Читать на русском
В Україні цього тижня буде розроблена церемонія почесного вшанування військовослужбовців – Зеленський.

Протягом цього тижня буде розроблено план церемонії почесного вшанування кожного героя України.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський сьогодні, 11 березня, під час представлення нового міністра оборони на урочистому заході в Києві.

За словами Зеленського, церемонію почесного вшанування організовуватимуть для кожного героя, який віддав своє життя за Україну.

Зведення ООС: загинули 3 військовослужбовця, ще 8 поранені10 березня збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню.

«Я хочу, щоб ми припинили говорити «розробляється», і протягом найближчого тижня розробили план. Щоб у кожному місті, куди повертаються наші герої, щоб це було на найвищому рівні», – заявив він.

Зеленський сьогодні в Києві також представив нового міністра оборони Андрія Тарана.

«Для мене було найголовнішим, як ставиться саме армія до міністра оборони. Ми розуміємо, що міністром оборони відповідно до стандартів НАТО має бути цивільна людина, але у нас йде війна, і для мене дуже важливо, щоб армія поважала міністра оборони», – зазначив президент.

Нагадаємо, Таран був призначений головою Міноборони після відставки уряду Олексія Гончарука. Раніше Таран очолював українську сторону СЦКК. На посту міністра Таран змінив Андрія Загороднюка.

Раніше стало відомо, що поранений на Донбасі боєць ВСУ помер у шпиталі.

У Міноборони назвали втрати артилерії за три роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: