Бойовики обстріляли під час уроків школу в Мар'їнці

Читать на русском
У Мар'їнці Донецької області під час уроків окупанти обстріляли школу. Дітям довелося ховатися в бомбосховищі.

Окупанти вкотре порушили режим тиші в Донецькій області. Цього разу під обстріл потрапили житлові квартали Мар'їнки й загальноосвітня школа.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook у середу, 10 березня.

За інформацією штабу, бойовики, нехтуючи нормами гуманітарного права, обстріляли зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях населеного пункту Мар'їнка, поруч з якими розташована школа №2.

Військова реформа: чого чекати від нового міністра оборониПризначення Андрій Тарана на посаду міністра оборони України підтримали 285 нардепів, 58 виступили «проти», 23 - утрималися, 20 - не голосували.

«У районі обстрілу також перебувала зазначена школа. У смертельній небезпеці опинилися учні, які залишилися на сьомий урок, і діти молодших класів, які залишилися в групі продовженого дня», – йдеться в повідомленні.

Персонал навчального закладу оперативно евакуював дітей до бомбосховища цієї ж школи. Після обстрілу поліцейські вивезли учнів і вчителів із небезпечного району та розвезли по домівках. Загиблих і поранених немає, уточнили в штабі.

Нагадаємо, 10 березня бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. Загинули 3 військовослужбовців, ще 8 зазнали поранень. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС 11 березня.

До цього бойовики обстріляли військово-медичний автомобіль ООС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: