МАУ скасовує частину авіарейсів до 16 країн

Читать на русском
Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України призупиняє рейси до 16 країн через поширення коронавірусу.

Український авіаперевізник «Міжнародні авіалінії України» вирішив припинити польоти до деяких країн або їхніх окремих регіонів через спалахи коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба МАУ в Facebook у вівторок, 10 березня.

Як уточнили в авіакомпанії, будуть скасовані деякі авіарейси: до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великої Британії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії.

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Ізраїлю через спалах коронавірусуМЗС закликало українців, які планують відвідати Ізраїль, але не зможуть забезпечити двотижневий домашній карантин, відмовитися від поїздок через спалах коронавірусу.

Крім того, МАУ скасовує частину окремих внутрішніх рейсів у межах України. У компанії запевнили, що пасажири будуть проінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь.

«Пасажири, які залишили свої контактні дані при бронюванні, будуть проінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь. МАУ рекомендує перевіряти статус рейсів за кілька днів до вильоту на сайті або зателефонувати до контактного центру авіакомпанії», – йдеться в повідомленні.

Про подальші рішення компанії через введення загального карантину в Італії МАУ пообіцяла повідомити пізніше.

Нагадаємо, найбільша авіакомпанія Європи, німецька Lufthansa, скасувала майже половину рейсів у зв'язку з падінням попиту на перельоти через спалах коронавірусу COVID-19.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: