Київ отримав перші експрес-тести для діагностики коронавірусу – КМДА

Читать на русском
Сьогодні, 10 березня, до Києва прийшло понад тисячі експрес-тестів для діагностики коронавірусу. До кінця тижня їх буде в столиці вже 5 тисяч штук.
kyivcity.gov.ua

До Києва прийшло 1,2 тисячі експрес-тестів для діагностики китайського вірусу COVID-19. Очікується надходження ще близько 4 тисяч.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook. За його словами, до кінця цього тижня в столицю надійде ще партія таких експрес-тестів, і їх буде вже 5000. Всі тести розподілять в сім базових лікарень міста.

У Києві запроваджують додаткові заходи через коронавірусУ Києві запроваджують додаткові заходи для запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

«Буквально годину тому до Києва надійшли швидкі тести для діагностики коронавірусу, які замовило місто. Поки їх 1200, до кінця цього тижня має бути 5000. Тест-системи поширять по 7 базових лікарнях для прийому хворих з підозрою на коронавірус», - написав Кличко.

При цьому мер Києва уточнив, що обладнання для експрес-тесту на наявність вірусу в аеропортах має надійти в місто до кінця цього тижня. Воно з'явиться в аеропортах ім. Сікорського і «Бориспіль».

Нагадаємо, на сьогоднішній день в Україні офіційно підтверджено тільки один випадок зараження коронавірусом – у жителя Чернівців.

«Слово і Діло» вивчало, як намагаються зупинити коронавірус в різних країнах світу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: