Шмигаль провів телефонну розмову з місією МВФ

Читать на русском
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у вівторок, 10 березня, провів телефнні переговори з командою МВФ на чолі з Роном ван Роденом.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у вівторок, 10 березня, провів телефнні переговори з командою МВФ на чолі з Роном ван Роденом.

про це повідомляє пресслужба КМУ.

Зазначається, що під час розмови, участь у якій також взяли міністр фінансів Ігор Уманський та міністр юстиції Денис Малюська, сторони обговорили подальші кроки двостороннього співробітництва.

Зокрема голова уряду Денис Шмигаль наголосив, що Кабмін налаштований на продовження співробітництва із МВФ.

«Першочерговим пріоритетом є започаткування програми розширеного фінансування МВФ, особливо для підтримки структурних реформ, макроекономічної та фінансової стабільності в країні», - йдеться у повідомленні.

За словами прем’єр-міністра, уряд налаштований на впровадження реформ, які є важливою передумовою для економічної стабільності та розвитку.

Нова програма розширеного фінансування МВФ є вкрай важливою на даному етапі розвитку України.

Під час розмови сторони також обговорили подальші пріоритетні кроки в рамках співпраці.

Раніше стало відомо, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль разом з міністром фінансів України Ігорем Уманським вже найближчим часом здійснять візит до США для обговорення підписання меморандуму з МВФ.

Нагадаємо, новопризначений міністр фінансів України Ігор Уманський у п'ятницю, 6 березня, провів свою першу офіційну зустріч на посаді, під час якої зустрівся з постійним представником МВФ в Україні Йостою Люнгманом.

Раніше повідомлялося, що переговори України і МВФ щодо нового кредиту затягуються через відставку уряду Олексія Гончарука і призначення Кабміну Дениса Шмигаля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: