У штабі ООС повідомили про новий фейк з боку бойовиків

Читать на русском
Бойовики продовжують поширювати нові фейки з метою дискредитації бійців ВСУ, повідомили в штабі ООС.

Бойовики продовжують вести брехливу інформаційну кампанію на Донбасі з метою дискредитації підрозділів Об'єднаних сил і звинувачення ВСУ в зриві мінських домовленостей.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ООС на сторінці в Facebook 6 березня. За даними штабу, бойовики пустили фейк про нібито повернення підрозділів ООС на ділянку розведення сил і засобів №3 на Донбасі (в районі населеного пункту Богданівка-Петровське).

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 березняСитуація на сході країни станом на 6 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності. Всі підрозділи Об'єднаних сил залишаються на своїх позиціях в повній готовності до будь-яких дій противника. Наші захисники на провокації не піддаються і дотримуються режиму припинення вогню», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі в п'ятницю, 6 березня, бойова машина піхоти ВСУ підірвалася на вибуховому пристрої. Один український військовий загинув, ще троє отримали поранення.

Також повідомлялося, що бойовики на Донбасі підвищили інтенсивність підготовки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: