Суд залишив Гримчака під цілодобовим домашнім арештом

Читать на русском
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила чинним запобіжний захід ексзаступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрію Гримчаку.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила чинним запобіжний захід ексзаступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрію Гримчаку.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Таким чином Гримчак продовжить перебувати під цілодобовим домашнім арештом.

Так, 6 березня, Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційну скаргу захисника підозрюваного на ухвалу слідчого судді ВАКС, якою підозрюваному продовжено на два місяці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

«За результатами судового розгляду колегія вирішила відмовити у задоволені апеляційної скарги та залишила в силі ухвалу слідчого судді», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, ексзаступника міністра та його помічника затримали за підозрою в одержанні неправомірної вигоди. Пізніше їм повідомили про підозру у шахрайстві.

За версією слідства, Гримчак пообіцяв за гроші вирішити два питання представнику приватної компанії. Так, він під час розмови із вказаним представником дізнався, що той намагається вирішите одне питання в суді, а саме стягнення боргу з іншої фірми. Ексзаступник міністра нібито пообіцяв за 100 тисяч доларів вирішити це питання, звернувшись до ексзаступника генерального прокурора, щоб той повпливав на голову Касаційного цивільного суду, а той вплинув вже на суддів цього суду. За даними «Слово і Діло», йдеться про Анжелу Стрижевську.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: