Зведення ООС: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
6 березня у районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого один військовий отримав поранення.

З початку поточної доби, 6 березня, у районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого один військовий отримав поранення.

Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

На Донбасі через коронавірус введуть огляди на КППНа Донбасі через коронавірус штаб ООС вирішив ввести обмежувальні заходи на КПВВ. Вони почнуть діяти з 7 березня.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» бойовики здійснили три обстріли поруч з Авдіївкою та поблизу Пісок.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» були зафіксовані обстріли недалеко від населеного пункту Зайцеве.

«Через підрив БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще троє військовослужбовців отримали бойові поранення. Також в результаті обстрілу ворожих один український захисник отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, командування ООС вирішило з 7 березня ввести обмежувальні заходи на контрольних пунктах в'їзду-виїзду уздовж лінії розмежування через небезпеку поширення китайського коронавірусу в Україні.

Також у штабі ООС повідомили про новий фейк з боку бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: