Зведення ООС: п'ять обстрілів, є поранені

Читать на русском
На Донбасі спостерігається загострення ситуації - в результаті атак бойовиків поранені четверо українських військових.

На Донбасі бойовики з початку поточної доби, 4 березня, п'ять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook ввечері 4 березня.

За даними військових, бойовики обстріляли українські позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 березняСитуація на сході країни станом на 4 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Все обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» - поруч з Кримським,Оріхово, поблизу Миронівського і в районі населеного пункту Шуми.

«Сьогодні, 4 березня, в результаті ворожих обстрілів чотири військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення», - сказано в повідомленні штабу.

Нагадаємо, у вівторок, 3 березня, збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів 1 військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще 5 наших захисників отримали поранення.

В ОБСЄ заявили, що бойовики розмістили на Донбасі техніку поза ліній відведення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: