Зведення ООС: 1 військовослужбовець загинув, ще 5 поранені

Читать на русском
3 березня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.  Внаслідок ворожих обстрілів 1 військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще 5 наших захисників отримали поранення.

3 березня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів 1 військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще 5 наших захисників отримали поранення.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 березняСитуація на сході країни станом на 3 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Пять обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»:

  • чотири рази неподалік Широкиного – з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 25 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
  • поруч з Лебединським – з міномету калібру 82 мм – 8 мін, а також противник здійснив обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив два обстріли:

  • неподалік Зайцевого – із підствольного гранатомету;
  • поблизу Луганського – із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає.

Також стало відомо, що бойовики розміщують танки на Донбасі.

Раніше спостерігачі ОБСЄ помітили на Донбасі танки, гармати і гаубиці бойовиків, які розташовані поза встановленими місцями зберігання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: