Зведення ООС: 1 військовослужбовець загинув, ще 4 отримали поранення

Читать на русском
З початку поточної доби, 3 березня, у районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

З початку поточної доби, 3 березня, у районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Один український військовослужбовець загинув, ще четверо отримали поранення, інформує прес-центр ООС у Facebook.

Динаміка обстрілів: 253 порушення режиму припинення вогню в січніУ зоні проведення ООС у січні було зафіксовано 253 обстріли. Загинули 12 українських військових, 38 були поранені.

Як повідомляється, бойовики обстріляли українські позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» були зафіксовані обстріли неподалік Широкиного, Зайцевого і поруч з Лебединським.

Також бойовики обстріляли район відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», а саме поблизу Луганського.

«Сьогодні, 3 березня, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил загинула, ще чотири наших захисників отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 березня на Донбасі бойовики 13 разів обстрілювали позиції українських військових. П'ятеро українських військових отримали поранення. Серед постраждалих також один мирний житель.

Також стало відомо, що бойовики розміщують танки на Донбасі.

Раніше спостерігачі ОБСЄ помітили на Донбасі танки, гармати і гаубиці бойовиків, які розташовані поза встановленими місцями зберігання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: