Суд не відвів прокурора САП від справи судді Молібоги

Читать на русском
Антикорупційний суд відмовив у клопотанні адвоката обвинуваченого судді про відвід процесуального керівника від справи.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд не відвів прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Касьяна від справи за обвинуваченням судді Дружківського міського суду Донецької області Геннадія Молібоги та інших осіб в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 26 лютого ухвалив Вищий антикорупційний суд, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат одного з обвинувачених подав клопотання про відвід прокурора САП Касьяна, оскільки той нібито упереджений у справі. Вивчивши клопотання, суддя відмовив у його задоволенні.

Як відомо, в першій справі обвинувачують Молібогу та адвоката Ігоря Сєрікова в одержанні неправомірної вигоди. Як відомо, за версією слідства, вони отримали неправомірну вигоду за винесення рішення про непритягнення фізичної особи до адміністративної відповідальності.

В іншій справі крім Молібоги обвинувачують Валерія Мелкумяна, відносно якого складали протокол про адміністративне правопорушення, прокурора Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури Василя Ягупця, а також Андрія Ладу.

Нагадаємо, справи судді Молібоги передали до антикорупційного суду. Раніше суд передав першу його справу в іншу область. Пізніше, САП направила до суду другу справу Молібоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: