Суд не повернув обвинувальний акт у справі судді Молібоги

Читать на русском
Антикорупційний суд відмовив захисту у поверненні обвинувального акту прокурору у справі судді з Донецької області.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд не повернув прокурору Спеціалізованої антикорупційної прокуратури обвинувальний акт відносно судді Дружківського міського суду Донецької області Геннадія Молібоги та інших осіб.

Таке рішення 11 листопада ухвалила колегія суддів Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат одного з обвинувачених просив повернути прокурора САП обвинувальний акт, проте суд відмовив у задоволенні клопотання. Також він просив змінити його клієнту запобіжний захід, повернувши заставодавцю заставу. Суд також відмовив у задоволенні.

Як відомо, в першій справі обвинувачують Молібогу та адвоката Ігоря Сєрікова в одержанні неправомірної вигоди. Як відомо, за версією слідства, вони отримали неправомірну вигоду за винесення рішення про непритягнення фізичної особи до адміністративної відповідальності.

В іншій справі крім Молібоги обвинувачують Валерія Мелкумяна, відносно якого складали протокол про адміністративне правопорушення, прокурора Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури Василя Ягупця, а також Андрія Ладу.

Нагадаємо, справи судді Молібоги передали до антикорупційного суду. Раніше суд передав першу його справу в іншу область. Пізніше, САП направила до суду другу справу Молібоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: