Китай евакуює своїх громадян з Ірану через коронавірус

Читать на русском
Китай буде евакуювати своїх громадян з уражених коронавірусом територій Ірану. Пріоритет надаватиметься студентам, які перебувають в іранському місті Кум, де зафіксовано спалах коронавірусу.

Китай буде евакуювати своїх громадян з уражених коронавірусом територій Ірану.

Повідомляється, що співробітники посольства Китаю в Ірані підтвердили інформацію, що перший чартерний авіарейс буде відправлений в Іран, щоб доставити китайських громадян, які опинилися там, назад у Китай, пише Global Times.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Пріоритет надаватиметься студентам, які перебувають в іранському місті Кум, де зафіксовано найбільший спалах коронавірусу в Ірані.

По прибуттю в Китай, евакуйовані повинні будуть пройти 14-денний карантин.

В Ірані коронавірусом COVID-19 інфікувалися депутати парламенту. Тест пройшли 30 депутатів. Коронавірус зафіксували в чотирьох. У цілому зафіксовано п'ять випадків зараження коронавірусом серед іранських депутатів.

Також зафіксували 2 смерті серед високопосадовців.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про перший випадок коронавірусу в Україні. Захворювання виявили у чоловіка (26 років), який повернувся з дружиною з Італії. Симптоми хвороби у нього з'явилися 28 лютого.

Також з'явився Telegram-бот зі статистикою щодо коронавірусу в країні.

Коронавірус в Україні: що відомо на даний моментКоронавірус в Україні. Хворобу зафіксували у чоловіка, який нещодавно повернувся з Італії.

Кількість жертв нового типу коронавірусу COVID-19 в Китаї досягла 2 тисяч 943. Згідно з останніми даними, в 31 провінції зафіксовано 80 тисяч 151 підтверджений випадок зараження, з лікарень виписано 47 тисяч 204 особи. За добу було зареєстровано 31 загиблого від вірусу, 125 тих, хто заразився, і 2 тисячі 742 видужали.

Випадки зараження коронавірусом нового типу COVID-19 за межами Китаю зафіксували в 64 країнах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: