ВР рекомендують ухвалити законопроект для звільнення Ситника

Читать на русском
Комітет з питань антикорупційної політики рекомендував ВР ухвалити законопроект про підстави звільнення з посади Ситника.

Комітет з питань антикорупційної політики рекомендував Верховній раді ухвалити законопроект про підстави звільнення з посади очільника Національного антикорупційного бюро України.

Як пояснила голова комітету Анастасія Красносільська, мова йде про законопроект нардепа від фракції «Європейська солідарність» Олексія Гончаренка «Про внесення змін до закону «Про НАБУ» щодо підстав звільнення директора НАБУ за корупційне або пов'язане з корупцією правопорушення №2656.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України

За рішення проголосувала більшість членів комітету.

Раніше правоохоронний комітет парламенту розглянув постанову про звільнення директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника і запропонував винести його на голосування.

Нагадаємо, Держбюро розслідувань підозрює Ситника в тому, що він за чужий рахунок відпочивав на території мисливського господарства «Поліське - Сарни» в Рівненській області, загальна сума якого склала не менше півмільйона гривень.

Також відзначимо, Ситник назвав умову своєї відставки з посади директора НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: