Суд залишив під вартою одного з фігурантів справи Гандзюк

Читать на русском
Печерський районний суд залишив під вартою фігуранта справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського.

Печерський районний суд залишив під вартою фігуранта справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського.

Про це повідомляє Громадське.

Як зазначається, суд залишив Павловського під вартою до 16 квітня.

Адвокат безоплатної правової допомоги Максим Костін через відсутність адвокатів за договором, просив відкласти засідання. Він зазначав, що захисники за договором наразі в Одесі в іншому засіданні та попередили про це завчасно. Втім суд продовжив засідання.

Крім того, адвокат наголошував на поганому самопочутті Павловського. А також просив обрати підозрюваному домашній арешт. Сам Ігор Павловський нічого не говорив, оскільки зазначив, що погано себе почуває.

Раніше правоохоронці повідомили про нову підозру колишньому помічнику нардепа попередніх скликань, обвинуваченому в справі вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Павловського заарештували в січні після серії обшуків та спецоперації в Херсоні. Разом із ним підозри оголосили ще 8 фігурантам, які підозрюються в насильстві і підпалах. Печерський районний суд Києва помістив його під варту до 4 березня без альтернативи застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: