Франція допоможе Греції боротися із біженцями з Сирії

Читать на русском
Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що буде допомагати Греції стримувати потік мігрантів з Сирії. Про це він написав у своєму мікроблозі в Twitter.

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що буде допомагати Греції стримувати потік мігрантів з Сирії.

Про це він написав у своєму мікроблозі в Twitter.

Сирійська Цусіма: чи будуть РФ і Туреччина воювати через АсадаКонфлікт із Туреччиною через сирійського президента Башара Асада може обернутися для Росії військовою поразкою в Сирії.

Макрон висловив солідарність із Грецією та Болгарією, які намагаються стримати потік сирійських біженців після того, як Туреччина відкрила для них кордони Євросоюзу.

«Франція готова внести свій внесок в європейські зусилля, щоб надати їм швидку допомогу і захистити кордони. Ми повинні діяти спільно, щоб уникнути гуманітарну та міграційну кризу», - заявив президент Франції.

Раніше міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу повідомив, що турецькі прикордонники протягом трьох днів пропустили в Євросоюз близько 76 тисяч мігрантів.

Нагадаємо, в Туреччині оголосили, що більше не будуть перешкоджати потоку мігрантів, які хочуть потрапити до Європи. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган.

Рішення було прийнято після того, як понад 30 турецьких солдатів загинули в ході обстрілів силами режиму Башара Асада в Ідлібі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: