У Франції через коронавірус закрили Лувр

Читать на русском
У Франції прийняли рішення перенести відкриття Лувру в зв'язку зі спалахами китайського коронавірусу.

Через спалах китайського коронавірусу відкриття Лувру перенесли на невизначений термін.

Про це повідомила пресслужба музею в Twitter. За словами представника музею, Лувр повинен був відкритися для відвідування сьогодні, 1 березня. Однак дирекція закладу провела нараду з фахівцями в зв'язку із загрозою епідемії коронавірусу у Франції.

«Інформаційна нарада про стан здоров'я, пов'язана із заходами профілактики коронавірусу відповідно до інструкцій міністрів, спрямованими компетентними органами, переносить відкриття Лувру. Музей не може відкритися в даний момент», - сказано в повідомленні.

Кількість смертей від коронавірусу в світі наближається до 3 тисячКількість смертей від коронавірусу станом на суботу 29 лютого зросла до 2932 осіб. В Італії зафіксовано 1128 випадки інфікування - на 307 більше за попередню добу. померло 29 осіб.

Як відомо, на сьогоднішній день у Франції загальне число хворих вірусом COVID-19 досягло 73. Міністр охорони здоров'я Франції Олів'є Веран повідомляв про 12 випадках одужання і двох померлих.

В Європі на даний момент коронавірус підтверджений в Нідерландах, Литві, Білорусі, Швейцарії, Італії, Греції, Грузії, Естонії, Данії, Норвегії, Північній Македонії, Німеччині, Франції, Британії, Іспанії, Австрії, Хорватії, Ізраїлю, Росії , Румунії, Бельгії, Фінляндії, Швеції, Монако і Сан-Марино.

Нагадаємо, у Вашингтоні ввели режим НС через китайський вірусу.

ВООЗ підвищила глобальний ризик спалаху коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: