Коронавірус зафіксували ще в двох країнах

Читать на русском
У Чехії зафіксували перші три випадки зараження коронавірусом COVID-2019, повідомив голова Міністерства охорони здоров'я країни Адам Войтех.

У Чехії зафіксували перші три випадки зараження коронавірусом COVID-2019.

Про це повідомив голова Міністерства охорони здоров'я країни Адам Войтех.

Він уточнив, що двоє інфікованих знаходяться в лікарні Na Bulovce в Празі, а ще один в медустанові міста Усті-над-Лабем. Пацієнти, що знаходяться у празькій лікарні, приїхали в країну з Італії. Один з них проходив стажування в італійському університеті, а другим виявилася американка, вчиться в Мілані.

«Той хворий, який лежить в лікарні міста Усті-над-Лабем, повернувся з Італії, де проводив відпустку на гірськолижному курорті», - сказав міністр.

Раніше в цей же день стало відомо про новий випадок зараження вірусом COVID-2019 в Домінікані. Хворобу виявили у чоловіка, який раніше прибув в країну з Італії і не виявляв симптомів зараження.

Інфікованим є громадянин Італії, зараз він перебуває у військовому госпіталі Рамон де Лара, розташованому на сході республіки. Там же знаходиться ще один іноземець - громадянин Франції - з підозрою на зараження коронавірусом. Діагноз ще не підтверджений.

Раніше у Білорусі підтвердився другий випадок зараження коронавірусом у жінки, яка повернулася із Італії.

Також у Вірменії зафіксували перший випадок зараження COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: