«Укроборонпром» призначив керівників трьох підприємств

Читать на русском
Державний концерн Укроборонпром призначив керівників Заводу імені ім. В.А. Малишева, Заводу 410 Цивільної авіації і компанії Укрспецекспорт.

Державний концерн «Укроборонпром» призначив керівників Заводу імені ім. В.А. Малишева, Заводу 410 Цивільної авіації і компанії Укрспецекспорт.

Про це повідомляє пресслужба концерну.

«За результатами відкритого відбору були призначені генеральні директори на два державних підприємства: Завод імені В.А. Малишева і Завод 410 цивільної авіації, а також у компанії Укрспецекспорт», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, генеральним директором ДК Завод імені В.А. Малишева став Василь Крилас. Він працював на харківських заводах Електроважмаш, Харківпродмаш, Спецмаш Україна, має великий досвід управління виробничо-господарської діяльності, організації та контролю виробництва, технічного переозброєння підприємств.

Генеральним директором ДК Завод 410 ГА став Олексій Попов, який закінчив Харківський авіаційний інститут за спеціальністю Авіаційні двигуни і енергетичні установки, отримав управлінську освіту в сфері авіації у Франції (Aerospace Master of Business Administration, Тулуза та «аудитор системи менеджменту в аерокосмічній галузі», Париж). Попов також навчався в канадському університеті McGill, який входить у ТОП-100 найкращих вузів світу. В Україні він працював на різних посадах вітчизняного підприємства, що займається виробництвом і розробкою систем управління повітряних і космічних суден.

Раніше повідомлялося, що в «Укроборонпромі» призначили головного з експорту зброї.

Також «Укроборонпром» обрав директора «Житомирського бронетанкового заводу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: