В Україні розблокують супутникові канали

Читать на русском
За інформацією, з представниками медіагруп домовилися до 16 березня 2020 року забезпечити запуск незакодованих супутникових міжнародних версій загальнонаціональних телеканалів.

Основні українські телеканали розблокують супутникові сигнали.

Про це повідомляє Офіс президента за підсумками зустрічі Володимира Зеленського з керівниками медіагруп в п'ятницю, 28 лютого.

За інформацією, з представниками медіагруп домовилися до 16 березня 2020 забезпечити запуск незакодованих супутникових міжнародних версій загальнонаціональних телеканалів.

«Ми дуже хочемо, щоб це дійсно була міжнародна версія. Ми вас дуже просимо, щоб це була зважена міжнародна версія і з пріоритетним контентом», – підкреслив Зеленський.

Крім того, оператори супутникового мовлення мають розробити соціальні пакети з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств. Отже, українці отримають доступну можливість переглядати закодовані телеканали.

Нагадаємо, з 1 лютого закодували супутниковий сигнал низки загальнонаціональних телеканалів. Зокрема, були закодовані Інтер, 1+1, СТБ, ICTV, Новий канал та інші.

Раніше Нацрада заборонила трансляцію ще трьох російських телеканалів.

Також відзначимо, СБУ нагрянула з обшуками в будівлю телеканалу 1+1.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: