Бородянський прокоментував ситуацію з арештом рахунків «Суспільного»

Читать на русском
Мінкультури разом із Міністерством фінансів ухвалили рішення щодо наближення фінансування, аби Суспільне мало можливість розрахуватися з боргами негайно.

Мінкультури разом із Міністерством фінансів ухвалили рішення щодо наближення фінансування, аби «Суспільне» мало можливість розрахуватися з боргами негайно.

Про це написав у своєму Telegram-каналі міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський.

«Ситуація з можливим відключенням через борги телеканалу «UA:Суспільне» є неприпустимою. Суспільний мовник не передбачив у бюджеті коштів на погашення заборгованості. МКМС, аби уникнути ситуації щодо можливого припинення мовлення, разом із Мінфіном ухвалило рішення щодо наближення фінансування аби «Суспільне» мало можливість розрахуватися з боргами негайно», – написав Бородянський.

Також він зазначив, що сума, яка заблокована у Швейцарії, повернеться до бюджету, і МКМС буде ініціювати зміни до бюджету щодо збільшення фінансування «Суспільного мовника» на суму сплаченого боргу за рахунок повернених зі Швейцарії коштів, що забезпечить сталість розвитку «Суспільного мовника».

Нагадаємо, Міністерство юстиції України відкрило виконавче провадження щодо стягнення із «Суспільного» боргу на користь акціонерного товариства «Євроньюз».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: