З'ясувалося, як коронавірус вдарив по світовому туризму

Читать на русском
Спалахи коронавірусу майже по всьому світу негативно вплинули на сферу туризму, яка зазнає мільярдних збитків.

Світовий туризм може зазнати збитків в 22 мільярди доларів через поширення китайського коронавірусу COVID-2019.

Про це заявила голова Всесвітньої ради з туризму і подорожей Глорія Гевара в інтерв'ю газеті «El Mundo» у четвер, 27 лютого. За її словами, поки експерти озвучив лише попередні підрахунки.

Носіями коронавірусу можуть бути домашні тварини – МОЗУ МОЗ провели дослідження, які показали, що проміжними носіями коронавірусу можуть бути як дикі, так і домашні тварини.

«Все ще рано знати ступінь впливу, але у Всесвітній туристичній організації при співробітництві з фахівцями з Oxford Economics провели попередні розрахунки, згідно з якими ця криза обійдеться сектору як мінімум в $22 млрд. Громадяни Китаю - це мандрівники, які витрачають найбільше, коли кудись прямують», — сказала Гевара.

Нагадаємо, за поточний тиждень коронавірус виявили в 20 нових країна. Це - Ліван, Оман, Ізраїль, Афганістан, Греція, Данія, Австрія, Естонія, Румунія, Північна Македонія, Грузія, Пакистан, Норвегія, Іспанія, Бразилія, Алжир, Швейцарія, Хорватія, Бахрейн, Кувейт.

Найбільше підтверджених випадків в Італії - більше 500.

За офіційними даними Міністерства охорони здоров'я, в Україні поки немає жодної людини, що заразилася б коронавірусом.

Сьогодні ЗМІ повідомили, що коронавірус дістався до Польщі, проте МОЗ Польщі заперечує появу вірусу COVID-2019 в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: