Вірус паніки: у «Право на владу» обговорять епідемію коронавірусу

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про епідемію коронавірусу.

Сьогодні, 27 лютого, о 22.30 на телеглядачів «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Темою прямого ефіру стане епідемія коронавірусу.

Від страху перед загрозою, що поширюється з Китаю, українців охопив вірус паніки. Ситуацію ускладнило й швидке поширення коронавірусу в Італії, де працює чимало українських заробітчан. Чи готова Україна дати відсіч коронавірусу та як убезпечити себе – ці та інші питання ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук буде обговорювати з експертами та гостями студії.

До прямого ефіру ток-шоу долучаться міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, надзвичайний і повноважний посол України в Італійській Республіці Євген Перелигін, головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Також до студії запрошені завідувач кафедри інфекційних хвороб НМУ О.Богомольця, заслужений лікар України Ольга Голубовська, лікар-інфекціоніст Юрій Жигарєв, голова Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха, експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен.

До розмови також приєднається міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька, яка перебуває в Нових Санжарах.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше «Слово і Діло» писало, що «Укрзалізниця» облаштувала спеціальні приміщення на вокзалах на випадок виявлення осіб з ознаками ОРВІ.

Також ми розбирались, що потрібно знати про коронавірус із Китаю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: