У поліції розповіли, хто скоїв самопідпал під ОПУ

Читать на русском
Біля Офісу президента акт самоспалення скоїв Олександр Леонідович Бурлаков, який служив на Донбасі.

Біля Офісу президента акт самоспалення скоїв Олександр Леонідович Бурлаков, який служив на Донбасі.

Про це повідомили представники поліції діалогу, пише пресслужба відомства в середу, 26 лютого.

«Людина здійснила самопідпал. Наші представники поліції намагалися його загасити (загасити - ред.), вийшло так, що загасили. За словами (очевидців - ред.) сказали, що це людина з АТО. Пояснити причину підпалу чоловік не зміг, так як він в стані афекту був. На вигляд - обличчя було обпалено і руки. Але так, пантенолом надали першу медичну допомогу, викликали швидку - «швидка» повезла», - сказав поліцейський.

Відомо, що чоловік не брав участі в протесті медиків, який проходив під стінами Офісу президента. Однак невідомо, чи належить він до іншого протестного руху.

Як повідомив лікар хірург з Київської міської клінічної лікарні № 2 Опіковий центр, чоловік зараз знаходиться в реанімації, його стан важкий. За словами медика, поки пацієнтові зробили тільки перев'язку і взяли аналізи. Також лікар зазначив, що з реанімації чоловіка переведуть через 10 днів, або навіть через два тижні. Крім того, планується оперативне втручання - пересадка шкіри.

Відповідаючи на питання, про що говорив лікар із представниками Офісу президента, він сказав: «Ще не обговорювали ці питання. Я ще не говорив ні з криміналістами, ні з кимось іншим».

Нагадаємо, 26 лютого під час акції протесту медпрацівників в центрі Києва перед Офісом президента чоловік сам себе підпалив. Його відразу ж кинулися гасити присутні на мітингу. Згодом чоловікові допомогли піднятися на ноги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: