Кабмін розгляне обсяг видатків для проведення весняного призову

Читать на русском
Кабімін сьогодні планує розглянути низку питань, зокрема, проект розпорядження про затвердження обсягу видатків для проведення військового весняного призову 2020 року та проект постанови про внесення змін до порядку надання тимчасового житла ВПО.

У середу, 26 лютого, Кабінет міністрів України на засіданні планує розглянути низку питань, зокрема, проект розпорядження про затвердження обсягу видатків для проведення військового весняного призову 2020 року та проект постанови про внесення змін до порядку надання тимчасового житла ВПО.

Про це сказано в порядку денному уряду.

Призов чи контрактна армія: що обіцяють у програмах кандидати в президентиМайже всі кандидати в президенти обіцяють перехід від призову до професійної контрактної армії.

Також в списку до розгляду розпорядження про затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову у квітні — червні 2020 року, про виділення одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули під час участі в АТО та особам, які стали особами з інвалідністю під час участі в зазначеній операції.

Окрім того, планується розглянути проект розпорядження про проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Передбачається і розгляд законопроектів про внесення змін до Бюджетного кодексу України та внесення змін до законодавства щодо відстрочки від призову на строкову військову службу деяких категорій громадян.

Раніше в Міноборони пояснили правила призову до армії юнаків до 20 років.

Нагадаємо, у січні президент Володимир Зеленський підписав указ про терміни проведення призовів на строкову військову службу в 2020 році, в якому вік призовників знижений до 18 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: