Зеленський доручив уряду закрити усі борги перед шахтарями

Читать на русском
Зеленський під час виступу на Всеукраїнській нараді працівників вугільної галузі України розповів, що в найближчі два місяці держава має закрити усі борги із заробітної плати перед шахтарями.

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Всеукраїнській нараді працівників вугільної галузі України розповів, що в найближчі два місяці держава має закрити усі борги із заробітної плати перед шахтарями.

«Якщо не будемо це закривати, якщо пропустимо хоч одну добу, тоді буде справедливо, що весь уряд не буде отримувати заробітну плату ці місяці», — сказав Зеленський.

Кабмін перерахував 163 млн на погашення боргів із зарплат шахтарямУряд перерахував 163 млн гривень вугледобувним підприємствам України на погашення заробітних плат шахтарям.

Він зазначив, що наразі борги перед шахтарями із заробітних плат зараз становлять від мільярда до півтора мільярда гривень.

Нагадаємо, у січні представники чотирьох шахт держпідприємства «Львіввугілля» оголосили голодування в приміщенні Львівської облдержадміністрації через затримки з виплатами заробітних плат.

10 лютого Кабінет міністрів перерахував 163 мільйони гривень для погашення заборгованості з виплат заробітних плат шахтарям за грудень 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: