На кордоні з Угорщиною почалося проведення температурного скринінгу

Читать на русском
У пункті пропуску Тиса почалося проведення посилених заходів при оформленні громадян з метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 в Україні.

У пункті пропуску «Тиса» почалося проведення посилених заходів при оформленні громадян з метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 в Україні.

Як повідомляє пресслужба ДПСУ, процес взяв під особистий контроль глава відомства Сергій Дейнеко.

Так станом на ранок вівторка, 25 лютого, жодних симптомів у подорожуючих виявлено не було.

«Глава Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко знаходиться на Закарпатті. Він особисто взяв під контроль організацію заходів в пунктах пропуску, спрямованих на посилення контролю щодо недопущення поширення коронавірусу», - повідомили прикордонники.

Уточнюється, що ДПСУ та МОЗ перевірятимуть температуру пасажирів, що прямують з Італії.

Зокрема, сьогодні на кордоні з Угорщиною, в пункті пропуску «Тиса», було розпочато проведення температурного скринінгу громадян, які їдуть в Україну.

«Через пункт пропуску «Тиса» виконуються нерегулярні рейси - це близько 500 мікроавтобусів на тиждень, які перетинають державний кордон України, прямуючи до Італії і в зворотному напрямку», - відзначав глава ДПСУ.

Нагадаємо, вчора МОЗ запровадило режим проведення температурного скринінгу на прикордонних постах, через які пропускають в Україну пасажирів із Італії.

Також у зв'язку зі спалахом коронавірусу заходи безпеки в Україні будуть посилені, а всі пасажири, що прибувають в країну пройдуть ретельну перевірку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: