Скалецька розповіла про здоров'я евакуйованих із Китаю

Читать на русском
Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька розповіла, що жодних ознак хвороби в евакуйованих із Китаю українців та іноземців немає.

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька розповіла, що жодних ознак хвороби в евакуйованих із Китаю українців та іноземців немає.

Про це вона сказала в ефірі «Сніданку з 1+1» під час інтерв'ю з допомогою відеозв'язку.

Замість протестів - солодощі та іграшки: як змінилися настрої у жителів Нових СанжарТСН

«Обстеження проводили востаннє вчора ввечері... Станом на вчора і станом на сьогодні, тому що якби щось сталося, нас проінформували б, все в порядку, усі здорові. Жодних ознак гострих респіраторних захворювань, які б могли призвести до підозр, у тому числі на коронавірус, у нас немає», – заявила вона.

Міністр додала, що всі евакуйовані та члени екіпажу вже облаштувалися в медичному центрі в Нових Санжарах на Полтавщині та відновили сили після довгого перельоту з Китаю.

«Насправді відійшли від втоми, від перельоту та відновили сили, і все дуже чудово. Я сьогодні збираюся відвідати їх. Епідеміологи визначили порядок мого відвідування їх», – розповіла міністр.

Нагадаємо, у МОЗ ухвалили рішення про заборону передачі продуктів харчування до медцентру в Нових Санжарах, де перебувають на обсервації евакуйовані з Китаю громадяни.

Як відомо, усі евакуйовані з китайського Уханя здаватимуть аналізи на наявність захворювання коронавірусом раз на три дні.

Міністр Зоряна Скалецька пообіцяла провести 14 днів обсервації разом з евакуйованими із китайського Уханя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: