Двоє людей померли від коронавірусу на кораблі Diamond Princess

Читать на русском
На круїзному лайнері Diamond Princess в порту Йокогами від пневмонії, викликаної новим типом коронавірусу COVID-2019, загинули дві людини.

На круїзному лайнері Diamond Princess в порту Йокогами від пневмонії, викликаної новим типом коронавірусу COVID-2019, загинули дві людини.

Про це повідомляє 20 лютого телеканал NHK з посиланням на джерела в японському уряді.

Уточнюється, що жертвами інфекції стали чоловік і жінка, обом по 80 років. В цілому на кораблі кількість заражених коронавірусом перевищила 600.

Раніше стало відомо, що, на борту лайнера Diamond Princess зафіксовано 79 нових випадків інфікування коронавірусом COVID-2019.

Нагадаємо 19 лютого з борта круїзного лайнера зійшли близько 500 осіб, у яких не виявили коронавірус і які пройшли двотижневий карантин.

Група фахівців з Японії взяли аналізи у всіх, хто знаходиться на лайнері. У міру того як приходять результати аналізів, влада складає списки людей, яким дозволено покинути судно.

Відомо, що серед тих, хто заразився на борту корабля є двоє українців.

Раніше міністр закордонних справ Вадим Пристайко повідомив що 18 лютого з лікарні можуть виписати одного з українців, який знаходився на лайнері Diamond Princess.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: