В Японії зафіксували першу смерть від коронавірусу

Читать на русском
На території Японії зафіксована перша смерть від коронавірусу нового типу, який з грудня минулого року почав поширюватися по світу з Китаю.

На території Японії зафіксована перша смерть від коронавірусу нового типу, який з грудня минулого року почав поширюватися по світу з Китаю.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Японії Катсунобу Като в четвер, 13 лютого, передає Reuters.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

За його словами, від коронавірусу померла 80-річна жінка в префектурі Канагава. Ця префектура межує зі столичним регіоном Токіо.

Раніше в КНР заявили, що найбільша кількість випадків зараження новим коронавірусом відбувається повітряно-крапельним шляхом. Про це повідомив представник Державного комітету у справах охорони здоров'я КНР.

«Лабораторне дослідження аналізів хворих не означає зміни основного шляху поширення інфекції. Вона, як і раніше, найчастіше поширюється через дихальні шляхи або безпосередній контакт», - сказав представник відомства.

Так він прокоментував публікацію Медичного університету Гуанчжоу про те, що продукти життєдіяльності хворих можуть містити в собі коронавірус, що призводить до того, що каналізація і вентиляція житлових будинків і лікарень можуть бути потенційно небезпечними для здорових людей.

Також нагадаємо, «Укрпошта» призупинила доставку посилок до Китаю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: