«Право на владу»: Майдан. Нерозслідувана трагедія

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти розмовлятимуть про розслідування справ Героїв Небесної сотні.

Ефір суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», який вийде сьогодні о 22.30 на каналі «1+1», буде присвячений дню пам’яті Героїв Небесної сотні. За шість років, які минули від масових розстрілів на головній площі столиці, Україна так і не отримала відповідей на болісне питання: коли будуть названі та нарешті покарані винні у кровопролитті.

Невідомі деталі однієї з найдраматичніших сторінок в історії України цього четверга у ток-шоу «Право на владу» ведуча Наталія Мосейчук обговорюватиме з представниками слідчих органів та журналістами-розслідувачами, які роками по крихтах відновлювали картину трагедії.

До обговорення запрошені: генеральний прокурор Руслан Рябошапка, т.в.о. директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедиктова, прокурор Офісу генерального прокуратура Олексій Донський, слідчий Державного бюро розслідувань Артем Яблонський, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, журналіст інтернет-каналу «Hromadske.ua» Анастасія Станко, адвокат родин Героїв Небесної сотні Євгенія Закревська.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

До роковин розстрілів на Майдані «Слово і Діло» взяло коментар адвоката сімей Небесної сотні щодо того, як просувається розслідування.

Також ми писали, що в ДБР пропонують скасувати закон про амністію активістів Майдану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: