Стало відомо про стан українців, заражених коронавірусом на лайнері

Читать на русском
У МЗС повідомили, що чоловік і жінка з України, які підхопили небезпечний коронавірус на круїзному лайнері, залишаються під наглядом лікарів. З ними підтримують зв'язок.

Двоє громадян України, які були інфіковані коронавірусом на круїзному лайнері Diamond Princess, залишаються під наглядом лікарів.

Про це у середу, 12 лютого, повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев в коментарі «Укрінформу». За його словами, стан хворих українців - задовільний.

«Стан і чоловіки, і жінки, які зараз знаходяться в лікарнях Токіо, задовільний, вони перебувають під постійним наглядом лікарів. З ними підтримується зв'язок», - зазначив він.

Погорельцев також уточнив, що у чоловіка зовнішніх ознак хвороби немає, а жінка почуває себе як при захворюванні звичайним грипом.

Кількість жертв коронавірусу в Китаї досягла 1113 людейУ Китаї кількість заражених коронавірусом перевищила 44,6 тис. осіб, 1113 померли, одужали 4740.

Нагадаємо, 12 лютого стало відомо, що в Японії зросла кількість заражених коронавірусом на круїзному лайнері Diamond Princess. Зараз він знаходиться на двотижневому карантині в японському порту Йокогама. Всього на борту - 3,7 тис. пасажирів і членів екіпажу.

На сьогоднішній день число заражених досягло 175. Серед них - двоє українців, у яких лабораторно підтверджено інфікування. Це 25-річний чоловік і 37-річна жінка, які працювали на кухні і в обслуговуванні лайнера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: