Поліція посилила заходи безпеки в центрі Києва через акції протесту

Читать на русском
Поліція і Національна гвардія посилили заходи безпеки в центрі Києва у зв'язку з проведенням акцій протесту 17 лютого.

У понеділок, 17 лютого, поліція і Національна гвардія посилили заходи безпеки в центрі Києва у зв'язку з проведенням акцій протесту.

Як повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ, з неділі, 16 лютого, в центральній частині Києва несуть службу близько 1000 правоохоронців.

Мітинг проти ринку землі: всіх затриманих відпустилиПоліція Києва відпустила всіх 26 затриманих під час зіткнень під Верховною радою 17 грудня.

«Наряди патрулюють для забезпечення порядку. Залучені також кінологи і вибухотехніки. Правоохоронці будуть проводити превентивні заходи, зокрема перевірки речей та документів. Прошу з розумінням ставитися, адже це потрібно для того, щоб всі заплановані заходи пройшли спокійно», - повідомив глава поліції Києва Андрій Крищенко.

Також в поліції закликали не брати на акції протесту заборонені предмети.

Нагадаємо, 12 лютого правоохоронці також переходили на посилений режим патрулювання в центрі Києва через анонсовані масові акції протесту під будівлею Кабінету міністрів України. Тоді вантажоперевізники виступали з вимогою звільнити міністра інфраструктури.

Також повідомлялося, що 6 лютого в Києві проходили акції протесту у зв'язку з голосуванням за відкриття ринку землі в Раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: