Милованов запропонував здавати в концесію університети та лікарні

Читать на русском
У Мінекономіки допускають, що в майбутньому Україна зможе здавати в концесію не тільки об'єкти транспортної інфраструктури, а й соціальні об'єкти.

У Мінекономіки допускають, що в майбутньому Україна зможе здавати в концесію не тільки об'єкти транспортної інфраструктури, а й соціальні об'єкти, серед яких лікарні та університети.

Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов під час презентації урядової стратегії економічного зростання України, передає пресслужба відомства в понеділок, 17 лютого.

Дедлайни виконання обіцянок міністра розвитку економіки МиловановаМіністр розвитку економіки, торгівлі і земельних ресурсів обіцяв запобігати рейдерству, провести приватизацію підприємств та запустити ринок землі в Україні.

«Про концесії я зазначу: у нас є пакети аеропортів і портів, і вокзалів. У майбутньому, я думаю, можливо говорити і про лікарні, і про університети. Це залежить від конкретних умов, конкретної стратегічної задачі», - сказав Милованов.

Згідно з даними презентації, в планах на 2020 рік - пілотний проект державно-приватного партнерства в двох аеропортах - у Вінниці та в Рівному, а також попереднє техніко-економічне обґрунтування аеропортів у Львові, Запоріжжі, Херсоні та Чернівцях.

Також в планах дослідження залізничних станцій для старту пілотних проектів по їхнім концесіям у Харкові, Дніпрі, Вінниці, Хмельницькому, Миколаєві та Чопі.

Раніше Милованов розповів, скільки кредитів вже видали за програмою «5-7-9».

Також нагадаємо, Милованов назвав символічною ідею ввести економічний паспорт українця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: