Ситуація на Донбасі: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
З початку поточної доби, 14 лютого, російські незаконні збройні формування 9 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

З початку поточної доби, 14 лютого, російські незаконні збройні формування 9 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє сторінка операції Об'єднаних сил в Facebook.

Донбас в обмін на воду для Криму: чи можливий компромісГлава фракції Слуга народу Давид Арахамія погодився б пустити воду до анексованого Криму в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна щодо Донбасу.

За даними штабу, сьогодні російські найманці з мінометів 82-го і 120-го калібрів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових в районі Красногоровки, Лебединського, Новолуганське, Кримського, Травневе і Хутори Вільного.

Всього окупанти випустили по укріпленнях підрозділів Об'єднаних сил 59 мін різного калібру. В результаті ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.

Крім того, на ділянках розведення сил в районі населених пунктів Золоте, Богданівка та Станиця Луганська зберігається режим припинення вогню. Спостерігачі не фіксують жодних провокацій.

Раніше була узгоджена нова ділянка розведення на Донбасі.

Також нагадаємо, Єрмак назвав завершення війни на Донбасі пріоритетом для ОПУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: