США закликали РФ зупинити агресію проти України

Читать на русском

У посольстві США нагадали Росії, що вже протягом 5 років триває збройний конфлікт на сході України і закликали зупинити агресію.

Посольство Сполучених Штатів Америки нагадало Російській Федерації про необхідність виконувати Мінські угоди і закликало зупинити агресію проти України.

Про це йдеться в заяві відомства на сторінці в Facebook.

У посольстві нагадали, що сьогодні, 12 лютого, виповнюється 5 років з початку узгодження Комплексу заходів із виконання Мінських домовленостей.

Однак незважаючи не це, через збройний конфлікт на Донбасі та агресію РФ досі гинуть українці. У зв'язку з цим США знову звернулися із закликом до Росії.

«Росія повинна припинити агресію і повністю виконувати свої мінські зобов'язання», - йдеться в повідомленні.

Зеленський замінив Лутковську на переговорах у МінськуВолодимир Зеленський своїм указом зробив заміну в складі ТКГ. Замість Валерії Лутковської призначено Геннадія Кузнєцова.

Нагадаємо, упродовж минулої доби збройні формування бойовиків 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Обійшлося без втрат серед бійців ВСУ.

Сьогодні, 12 лютого, у Мінську на чергове засідання зібралася контактна група з питань врегулюванню конфлікту на сході України.

Також повідомлялося, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак назвав завершення війни на Донбасі пріоритетом для ОПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: