Зеленський призначив нового голову Львівської ОДА

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський призначив Максима Козицького новим головою Львівської обласної державної адміністрації (ОДА).

Глава держави Володимир Зеленський призначив Максима Козицького новим головою Львівської обласної державної адміністрації (ОДА).

Про це він оголосив під час робочого візиту до Львівської області в четвер, 6 лютого, передає пресслужба Офісу президента.

Як виконують обіцянки голови ОДАТільки чотири очільники обладміністрацій мають реалізовані обіцянки, решта керівників досі не виконали жодної.

Зеленський привітав Козицького з призначенням і вручив йому указ. Після цього президент, який зустрічається з працівниками ДП «Львіввугілля», порушив питання заборгованості із заробітних плат.

Відзначимо, Козицький був одним з кандидатів на цю посаду ще в червні 2019 року. Він є директором компанії з установки вітрових та сонячних електростанцій. Його батько Зіновій Козицький - відомий львівський бізнесмен. Наприкінці грудня 2019 подав декларацію як кандидат на посаду голови Львівської ОДА. У ній він вказав, що за основним місцем роботи заробив 259 тисяч гривень.

Нагадаємо, попереднім головою Львівської ОДА був Маркіян Мальський. У грудні Зеленський звільнив його з формулюванням «через відсутність результату».

Раніше Кабмін погодив кандидатуру нового голови Закарпатської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: