Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна рада розгляне у другому читанні законопроект про ринок землі та повторно розгляне законопроект президента про пенсії.

У четвер, 6 лютого, Верховна рада розгляне у другому читанні законопроект про ринок землі та повторно розгляне законопроект президента про пенсії.

Онлайн-трансляцію пленарного засідання буде вести «Слово і Діло».

Пленарне засідання, четвер /06.02.20/RadaTVchannel

Також нардепи сьогодні можуть скасувати законопроект про повну загальну середню освіту та зміни до Податкового кодексу щодо вдосконалення адміністрування податків.

Парламентарі розглянуть включення в порядок денний законопроект щодо окремих питань функціонування банківської системи та розглянуть зміни у Конституцію. Також Рада розгляне законопроект про громадянство.

Раніше ЗМІ повідомили,що президент України Володимир Зеленський у четвер відвідає засідання Верховної ради.

Нагадаємо, міністр розвитку економіки, торгівлі і земельних ресурсів Тимофій Милованов в інтерв'ю «Слово і Діло» заявив, що Верховна рада цього тижня ухвалить земельну реформу в другому читанні.

Нагадаємо, наприкінці грудня аграрний комітет Верховної ради підтримав і рекомендував парламенту ухвалити в цілому законопроект №2178-10 про відкриття ринку землі в Україні.

Раніше «Слово і Діло» писало про те, що партії, президент і Кабінет міністрів обіцяли щодо земельної реформи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: