У «Слузі народу» провели попереднє голосування за земельну реформу

Читать на русском
На засіданні фракції Слуга народу парламентарії обговорили з президентом Володимиром Зеленським голосування за ринок землі.

На засіданні фракції «Слуга народу» в четвер, 6 лютого, парламентарії обговорили з президентом Володимиром Зеленським голосування за ринок землі.

Про це розповіла депутат від партії «Слуга народу» Олена Мошенець в кулуарах парламенту.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв сформувати прозорий ринок земліСказано 30 січня 2019 р.Статус обіцянки: Виконано

«З 9-ї години сьогодні було засідання фракції, на фракцію приїхав сам президент Володимир Олександрович Зеленський. Була дуже гаряча і довга розмова щодо того, які нюанси цього законопроєкту можуть бути не сприйняті суспільством, чи на часі він, чи варто його ухвалювати і так далі. Обговорювалися ті самі питання, які ми чуємо протягом останніх місяців. Президент закликав фракцію голосувати, підтримати, орієнтуючись на думку міжнародних партнерів, у першу чергу, і в другу чергу – що це дійсно правила нормального цивілізованого ринку. Провели внутрішнє голосування. В принципі, більшість фракції підтримала закон і буде голосувати за, але були й такі, які утрималися. Я не бачила тих, хто був проти, але були ті, хто утримався»,- розповіла нардеп.

Нагадаємо, спікер Дмитро Разумков відкрив засідання ВР, але відразу ж оголосив перерву на 30 хвилин для окремого засідання з главами фракцій парламенту.

Раніше міністр розвитку економіки, торгівлі і земельних ресурсів Тимофій Милованов в інтерв'ю «Слово і Діло» заявив, що Верховна рада цього тижня ухвалить земельну реформу в другому читанні.

Наприкінці грудня аграрний комітет Верховної ради підтримав і рекомендував парламенту ухвалити в цілому законопроект №2178-10 про відкриття ринку землі в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: