Ситуація на Донбасі: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У середу, 5 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню.

У середу, 5 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 5 лютогоСитуація на сході країни станом на 5 лютого 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстрілював українські позиції з заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив п'ять обстрілів, а саме: два рази поруч із Новотроїцьким, неподалік Широкино, поблизу Мар'їнки і в районі населеного пункту Піски.

Два ворожих обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - поруч з Ореховим і неподалік від населеного пункту Щастя.

«Сьогодні, 5 лютого, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, початку року бойовики порушували перемир'я на Донбасі майже 100 разів.

Також відзначимо, на Донбасі на КПВВ в чергах застрягло понад 250 авто.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: