На Донбасі бойовики знеструмили населений пункт - штаб ООС

Читать на русском
На Донеччині внаслідок ДТП за участю БМП бойовиків на тимчасово окупованій території Луганської області було знеструмлено населений пункт Хороше.

На Донеччині внаслідок ДТП за участю БМП бойовиків на тимчасово окупованій території Луганської області було знеструмлено населений пункт Хороше.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

Україна готова відкрити КПВВ «Золоте»Україна готова до відкриття контрольного пункту в’їзду-виїзду Золоте в Луганській області. Повноцінна робота полегшить перетин лінії зіткнення.

«31 січня внаслідок наїзду БМП зі складу 4-ї окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу окупаційних військ РФ у Луганській області на опору електропередач по вул. Шкільна в тимчасово окупованому населеному пункті Хороше (Луганська область) були пошкоджені лінії електроживлення і повністю знеструмлений населений пункт», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в штабі, представники місцевої окупаційної адміністрації, намагаючись приховати факт причетності бойовиків до інциденту, підготували низку повідомлень на своїх інформаційних ресурсах, які мають на меті звинуватити українських військових у обстрілі мирного населення і руйнування цивільної інфраструктури.

В ООС підкреслили, що Об'єднані сили не вели і не будуть вести вогонь по житловому сектору, піддаючи небезпеці мирне населення, яке там проживає.

Нагадаємо, в районі бойових дій на Донбасі 31 січня бойовики вісім разів порушили перемир'я, застосовуючи міномети, гранатомети і кулемети.

Також стало відомо, що Україна готова відкрити КПВВ «Золоте».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: