На Донбасі загинув український військовий, ще один постраждав - штаб ООС

Читать на русском
З початку суботи, 1 лютого, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксовані втрати серед українських підрозділів.

З початку суботи, 1 лютого, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксовані втрати серед українських підрозділів.

Про це повідомляє сторінка ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 лютогоСитуація на сході країни станом на 1 лютого 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Сьогодні російські незаконні збройні формування 14 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил, застосовуючи при цьому заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні українські військовослужбовці в районі населених пунктів Красногорівка, Мар'їнка, Василівка, Піски, Невельське, Луганського, Орехового, Новотошківського і Катеринівки.

У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув. Ще один український військовий отримав поранення в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої.

Нагадаємо, 1 лютого на Донбасі під час обстрілу загинула військовий лікар.

Також відзначимо, президент Володимир Зеленський висловив співчуття через смерть медика на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: