Гончарук відреагував на затримання чиновника з Секретаріату Кабміну

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відреагував на повідомлення про затримання чиновника з Секретаріату Кабміну на хабарі у 2,5 млн гривень.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відреагував на повідомлення про затримання чиновника з Секретаріату Кабміну на хабарі у 2,5 млн гривень.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, корупціонерам, які вимагають гроші від бізнесу, не місце в органах державної влади.

Гончарук нагадав, що у жовтні минулого року уряд створив новий міжрегіональний підрозділ Національної поліції - Департамент стратегічних розслідувань. Його мета - зниження рівня злочинності по всій території України, системна боротьба з організованими формами злочинності, злочинними організаціями, кримінальними авторитетами і «злодіями в законі".

«Вдячний оперативникам ДСР за злагоджену та професійну роботу. Корупціонерам, які вимагають гроші від бізнесу, не місце в органах державної влади», - додав він.

Нагадаємо, 4 лютого слідчі територіального управління ДБР затримали начальника одного з Управлінь Секретаріату Кабінету міністрів України за вимагання та одержання 2,5 млн гривень хабаря. «Відкат» призначався за підписання актів приймання-передачі виконаних будівельних робіт та відкликання судових позовів до підрядника. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: