Стартувала реєстрація на ЗНО-2020

Читать на русском
В Україні з 3 лютого стартувала реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2020 року. Заявки прийматимуть до 24 березня.

В Україні з 3 лютого стартувала реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2020 року.

Заявки прийматимуть до 24 березня, повідомляє пресслужба Українського центру оцінювання якості освіти.

Оприлюднили графік проведення ЗНО-2020Згідно із графіком ЗНО-2020 року реєстрація пройде з 3 лютого по 24 березня. Розміщення запрошень-перепусток відбудеться до 30 квітня.

Для реєстрації необхідно створити і заповнити реєстраційну картку. Вона формується на сайті УЦЯО в розділі «ЗНО/ДПА» за допомогою сервісу «Зареєструватися».

Слід також підготувати комплект реєстраційних документів і подати його людині, відповідальній за реєстрацію в навчальному закладі, або відправити до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. У відповідь з регіонального центру надішлють сертифікат ЗНО.

Раніше повідомлялося, що п'ятницю, 3 січня, починалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, яка тривала до 24 січня.

Нагадаємо, в 2019 році лідером серед абітурієнтів, які здали хоча б один предмет Зовнішнього незалежного тестування на 200 балів, стало місто Київ, а до першої четвірки ввійшли також Львівська, Дніпропетровська та Харківська області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: