ЗНО-2019: в яких областях найкращі результати абітурієнтів

Читать на русском
Лідером серед абітурієнтів, які здали хоча б один предмет ЗНО на 200 балів є місто Київ, а в першу четвірку ввійшли також Львівська, Дніпропетровська та Харківська області.

Лідером серед абітурієнтів, які здали хоча б один предмет Зовнішнього незалежного тестування на 200 балів, є місто Київ, а до першої четвірки увійшли також Львівська, Дніпропетровська та Харківська області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Що зміниться для абітурієнтів у 2019 роціЗ цього року вступна кампанія буде коротшою, Міносвіти запровадило механізм першочергового зарахування й змінило прохідні бали.

У столиці абітурієнтів, які відповідали на всі запитання певного предмета, виявилося 63, в Львівській області – 41, Харківській – 25, Дніпропетровській – 20, Волинській – 15.

Що зміниться для абітурієнтів у 2019 роціЗ цього року вступна кампанія буде коротшою, Міносвіти запровадило механізм першочергового зарахування й змінило прохідні бали.

Найкраще абітурієнти підготувалися до математики, хімії та англійської мови. Загалом на 200 балів було написано 274 тестових завдання серед усіх випускників.

Раніше експертна комісія встановила граничні бали для предметів: - математика - 11; - українська мова та література - 23; - фізика - 13; - іноземні мови - 19; - біологія - 23. - історія України - 27; - географія - 26; - хімія - 16.

Нагадаємо, з 1 липня в Україні розпочнеться вступна кампанія, яка триватиме весь місяць.

З 1 липня стартує реєстрації електронних кабінетів, 10 липня – старт прийому заяв і документів. З 1 до 10 липня – проведення творчих конкурсів.

Раніше «Слово і Діло» писало, що змінилося для абітурієнтів у 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: