В Україні почалася реєстрація на пробне ЗНО

Читать на русском
Розпочалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Вона триватиме до 24 січня.
Ілюстративне фото.

У п'ятницю, 3 січня, розпочинається реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, яка триватиме до 24 січня.

Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО), пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 28 березня.

Оприлюднили графік проведення ЗНО-2020Згідно із графіком ЗНО-2020 року реєстрація пройде з 3 лютого по 24 березня. Розміщення запрошень-перепусток відбудеться до 30 квітня.

При цьому в день проведення пробного тестування кожен користувач може пройти тест з одного навчального предмета.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників і неприбутковим для організаторів і проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб.

Нагадаємо, у 2019 році лідером серед абітурієнтів, які здали хоча б один предмет ЗНО на 200 балів, було місто Київ, а до першої четвірки увійшли також Львівська, Дніпропетровська та Харківська області.

Також оприлюднили графік проведення ЗНО-2020.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: