Україна готова відкрити КПВВ «Золоте»

Читать на русском
Україна готова до відкриття контрольного пункту в’їзду-виїзду Золоте в Луганській області. Повноцінна робота полегшить перетин лінії зіткнення.

Україна готова до відкриття контрольного пункту в’їзду-виїзду «Золоте» в Луганській області.

«Україна готова до відкриття КПВВ «Золоте», як це передбачено домовленостями лідерів країн Нормандської четвірки в Парижі, його повноцінна робота полегшить перетин лінії зіткнення для всіх мешканців Луганської області», – написала представниця України в ТКГ Дарка Оліфер у Facebook.

Динаміка обстрілів: 285 порушень режиму припинення вогню в грудніУ грудні в зоні ООС внаслідок 285 ворожих обстрілів загинуло десять українських військовослужбовців і 25 бійців зазнали поранень.

За її словами, відкриття КПВВ було однією із тем обговорення на урядовій нараді під головуванням міністерки у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксани Коляди.

Вона додала, що продовжується робота над подальшим поліпшенням інфраструктури пунктів пропуску.

Окрім того, на нараді обговорювалось питання повернення боргів від ОРДЛО за спожиту воду. Також відповідним органам було доручено вжити заходів щодо розвитку залізничного сполучення між підконтрольною уряду частиною Луганської області з мережею української залізниці.

Нагадаємо, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб ініціювало передачу відомству функції з пошуку зниклих безвісти на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: