Бойовики з мінометів обстріляли українські позиції біля Широкиного

Читать на русском
З початку 31 січня російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь по підрозділах Об'єднаних сил на Донбасі.

З початку 31 січня російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь по підрозділах Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр Міністерства оборони України.

Нове загострення на Донбасі: навіщо потрібне Путіну та чим закінчитьсяПротягом 27 січня проросійські бойовики 10 разів обстріляли українські позиції і продовжують стріляти по ділянках розведення.

За даними оборонного відомства, близько 3-ї години ночі бойовики з гранатометів та стрілецького озброєння обстріляли українські позиції в районі Луганського. Водночас ще один обстріл відбувся поблизу Широкиного, там окупанти застосували міномети 82-го калібру, випустивши по підрозділах ООС 13 мін.

Зазначається, що станом на 12:00 втрат у лавах українських військовослужбовців унаслідок ворожих обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше в штабі операції Об'єднаних сил розповіли про втрати серед російсько-окупаційних військ за січень 2020 року. Упродовж місяця на Донбасі загинули майже 30 бойовиків, ще понад пів сотні окупантів було поранено.

Як відомо, минулої доби, 30 січня, збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Унаслідок бойових дій один український військовий зазнав поранень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: